OM QILAAT

OM QILAAT

samt medlemsskab

Foto:  Mike Kristiansen, Grønland, 2017.

FORENINGEN QILAAT

Er en frivillig sammenslutning af personer, der har det fælles formål at fremme oplysning, viden og forståelse for vores stolte Grønlandske tromme kultur. Samt se på hvordan trommen og dens kraft fortsat kan bruges i et moderne samfund.

Foreningen vil derfor kunne tilbyde arrangementer, foredrag, workshops, event, udflugter m.m. Vi er taknemmelige for at samarbejde med Det Grønlandske Hus, København, hvor vi vil kunne tilbyde flere af vores arrangementer. For foreningens medlemmer med reduceret priser.

Foreningen ønsker med tiden at samarbejde med andre grupper og foreninger i arbejdet om Grønlandsk kultur og socialt støtte til feks. udsatte personer og grupper.Foreningens medlemmer har tilknytning til eller har interesse for Grønland. Foreningens medlemmer danner sammen i respekt for hinanden og den grønlandske tromme QILAAT et fællesskab og vil fungere som ambassadører for den stolte og meget gamle Grønlandske tromme kultur.

Vi ønsker i foreningen at samle mennesker på tværs af alle samfundsgrupper og i alle aldre og at fremme mødet og en større forståelse mellem mennesker.

BLIV MEDLEM I FORENINGEN QILAAT


Har du lyst til at blive medlem i foreningen Qilaat, hvor du kan deltage gratis og få rabat på vores spændende arrangementer? Du kan melde dig ind via elektronisk medlemsskema og sende det til os.

Dit medlemsskab gælder fra den dag betalingen er registreret i banken og det indkommende år ud.

 

Årligt medlemsskab for voksen: kr. 300,-  (Fra 1. august og året ud kr. 150,-)

Årligt medlemsskab for pensionister og studerende: kr. 200,- (Fra 1. august og året ud kr. 100,-)

 

Download skeamet her fyld ud og send retur til: qilaat2018@gmail.com

(Oplysninger vedr. betaling via Nordea Bank finder du i skemaet) 

FORENINGEN QILAAT

 

anno 2018

 

              

 

               

 

 

KONTAKT OS

 

Address: Nymose Huse 83, Kbh, DK

Email: qilaat2018@gmail.com


 CVR nr  39277174

FØLG OS PÅ

QILAAT © Copyright. All Rights Reserved.