Earth Day United 2018 - i København

22 APRIL 2018

Earth Day United 2018 - i København

I samarbejde med CORONA SPIRIT

GRATIS EVENT I HJERTET AF KØBENHAVN


Sammen med hundrede andre lande og grupper verden over, vil vi netop den 22. April, igen i år samles i hjertet af København og med vore trommer, rasler, stemmer og øvrige instrumenter slå et slag for Moder Jord. Vi ønsker med dette event at lade samfund og vore politikere forstå vigtigheden af at vi FORENET OG

SAMMEN ER MED TIL AT BEVARER DET GODE LIV PÅ MODER JORD... HUN SKAL FEJRES!


Vi har alle en plads i livet på Jorden.

Earth Day er blevet fejret siden UNESCO i 1969 begyndte begivenheden, der langsomt bredte sig rundt i USA inden den nåede til Europa og resten af verdenen.

Earth Day foregår altid den 22. April, hvor events og arrangementer som oftest bliver lagt omkring weekender og bliver i 2018 afholdt i mere end 192 lande kloden over.

4. år i træk afholder vi igen i år 2018 Earth Day United i København, Danmark.

I 2017 var en gruppe i Randers samlet med os og de øvrige Jorden over den 22. April. Vi vil ligeledes i år forbinde os til en gruppe personer der planlægger at afholde et lignende event i Aarhus samme eftermiddag.


STED:

BERTEL THORVALDSENS PLADS, 1213 KBH. K

I år bliver dagens event i København blive afholdt på Bertel Thorvaldsens Plads, der ligger 50 meter fra Christiansborg Slotsplads i hjertet af København.

Vi vil i en cirkel samle os omkring Vandkunsten på Pladsen.


TIDER:

kl. ca. 13:00 vil eventet begynde på Bertel Thorvaldsens Plads hvor vi vil samle os i en stor cirkel omkring vandkunsten på pladsen.

kl.13:30 Nord -

kl. 14:00 Syd -

kl. 14:30 Øst -

kl. 15:00 Vest -


kl. 15:30 afsluttes eventet


Der vil blive benyttet forskellige trommer og rasler ved eventet. Små som store. Medbring gerne Jeres egne trommer eller andre instrumenter. Skulle enkelte af Jer have nogle ekstra trommer som i gerne vil låne ud på dagen, må i meget gerne tage dem med. Vi ser frem til en smuk dag hvor vi vil føle os forenet med Moder Jord. Rovdrift på naturen og dyrelivet sker mange steder på kloden. Og klimaforandringerne er en realitet. Selvom vi bliver flere og flere mennesker på kloden, er det klogt at tænke globalt og se tingende i en større sammenhæng. Mennesket lever og overlever takket være det liv der myldrer og er så smukt på Moder Jord. Ingen af os kan leve uden Hende. Vores intention er derfor uanset om vi er polittikere eller en del af den jordiske befolkning: VÆR FORENET OM DET GODE LIV PÅ JORDEN


Dette er et GRATIS offentligt arrangement og der må ikke foregå noget kommercielt handel på pladsen.

Eventet er sendt til godkendelse af de i Københavns Kommunes regler og ansøgningsskema for brug af det åbne rum for events og gademøder.

Ligeledes er det vigtigt at overholde Ordensbekendtgørelsen § 3, i henhold til den skriftlige information der er sendt og godkendt af det Københavnske Politi.


FRIVILLIGE DONATIONER:

Det er muligt at sende små som store frivillige donationer på følgende:

Nordea

Reg.nr. 0111

Konto 4393235239


Samvær og Infomøde i Det Grønlandske Hus, Løvstræde 6:

Lørdag d. 21. April vil det i samarbejde med Foreningen QILAAT blive muligt at tilmelde sig og mødes denne lørdag eftermiddag. Info kommer snart.


Der kan under vejs op til den 22. April forekomme ændringer omkring eventet. Følg derfor med her på siden eller via vores hjemmeside adresse.


Der kan skrives til arrangørene på følgende mail :

earthdayunited@gmail.com


Venligst og på gensyn

Angajoq Nattoralissuaq

ide, ansvarlig og stifter af Earth Day United

Corona Spirit

i samarbejde med Foreningen QILAAT


INFO PÅ FACEBOOK


FORENINGEN QILAAT

 

anno 2018

 

              

 

               

 

 

KONTAKT OS

 

Address: Nymose Huse 83, Kbh, DK

Email: qilaat2018@gmail.com


 CVR nr  39277174

FØLG OS PÅ

QILAAT © Copyright. All Rights Reserved.